ANM COLLECTIVE // EKIPA OD ZADAŃ SPECJALNYCH

Twój sukces
naszą robotą.

Design meets system. Strony www, branding i autorskie systemy SaaS — w tym zaproszenia cyfrowe z panelem do zarządzania całym eventem. Robimy rzeczy funkcjonalne i piękne jednocześnie.

SZYBKA WYCENA PROJEKTU

Masz pomysł na projekt, ale nie wiesz od czego zacząć? Zostaw nam krótki opis, a przygotujemy darmową analizę i plan działania.

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Katarzyna
    Klucznik
      • Expert
      • ★★★★

[caption id="attachment_7074" align="alignnone" width="444"]Jak stworzyć idealna markę osobista z pomoca AI Jak stworzyć idealna markę osobista z pomoca AI[/caption]

Cześć! 👋

Witamy w oficjalnym wątku poświęconym kursowi  Jak stworzyć idealna markę osobista do pracy online z pomoca AI

To miejsce stworzyliśmy specjalnie dla Was. Chcemy, aby nauka nie kończyła się tylko na oglądaniu lekcji, ale opierała się na wymianie doświadczeń. Traktujcie ten temat jako Waszą bazę wiedzy i strefę wsparcia.

O czym tutaj rozmawiamy?

🆘 Pomoc w nauce: Utknąłeś przy konkretnym zadaniu? Coś w materiale wideo jest niejasne? Zadaj pytanie tutaj – my lub inni kursanci na pewno pomożemy!

💡 Wasze Tipy i Triki: Odkryłeś ciekawy skrót, narzędzie lub metodę, która ułatwia pracę w tym temacie? Podziel się tym! Wiedza rośnie, gdy się nią dzielimy.

🗣️ Feedback i Sugestie: Czegoś Ci zabrakło w kursie? A może masz pomysł na dodatkowy moduł? Jesteśmy otwarci na Wasze propozycje rozwoju tego szkolenia.

Pamiętajcie – nie ma głupich pytań. Każdy z nas kiedyś zaczynał. Zapraszamy do dyskusji! 👇

Karolina Jaskier
      Uczeń
        • Nowicjusz

Super są te kursy z AI potrzebujemy takich wiecej. Naprawde nie spodziewałam sie ze tyle uda mi sie zrobić teraz to mam wkońcu kierunek co chce robić

Agnieszka Funk
        Uczeń
          • Nowicjusz

<p>Super są te kursy z AI potrzebujemy takich wiecej. Naprawde nie spodziewałam sie ze tyle uda mi sie zrobić teraz to mam wkońcu kierunek co chce robić </p>

Przyznam że mam podobne odczucie potrzebowałam tego kopa bo nie wiedziałam co dac na linkedlin a teraz mam juz kierunek. Ide po kolejny kurs szkoda że narazie tych a Ai jest jeszcze tak mało ale mam nadzieje że to się zmieni bo czekam z niecierpliwością.

Małgorzata Spych
          Uczeń
            • Nowicjusz

Czy któraś z was dostała chociaż raz oferte z linkedli bo mam wrażenie ,żę ta platforma jest dla szefów i menagerów aby się chwalić jak wysoko teraz pracują

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
          • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.