ANM COLLECTIVE // EKIPA OD ZADAŃ SPECJALNYCH

Twój sukces
naszą robotą.

Design meets system. Strony www, branding i autorskie systemy SaaS — w tym zaproszenia cyfrowe z panelem do zarządzania całym eventem. Robimy rzeczy funkcjonalne i piękne jednocześnie.

SZYBKA WYCENA PROJEKTU

Masz pomysł na projekt, ale nie wiesz od czego zacząć? Zostaw nam krótki opis, a przygotujemy darmową analizę i plan działania.

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Katarzyna
    Klucznik
      • Expert
      • ★★★★

[caption id="attachment_7068" align="alignnone" width="290"]Praca online z AI jako partnerem Praca online z AI jako partnerem[/caption]

Cześć! 👋

Witamy w oficjalnym wątku poświęconym kursowi Praca online z AI jako partnerem

To miejsce stworzyliśmy specjalnie dla Was. Chcemy, aby nauka nie kończyła się tylko na oglądaniu lekcji, ale opierała się na wymianie doświadczeń. Traktujcie ten temat jako Waszą bazę wiedzy i strefę wsparcia.

O czym tutaj rozmawiamy?

🆘 Pomoc w nauce: Utknąłeś przy konkretnym zadaniu? Coś w materiale wideo jest niejasne? Zadaj pytanie tutaj – my lub inni kursanci na pewno pomożemy!

💡 Wasze Tipy i Triki: Odkryłeś ciekawy skrót, narzędzie lub metodę, która ułatwia pracę w tym temacie? Podziel się tym! Wiedza rośnie, gdy się nią dzielimy.

🗣️ Feedback i Sugestie: Czegoś Ci zabrakło w kursie? A może masz pomysł na dodatkowy moduł? Jesteśmy otwarci na Wasze propozycje rozwoju tego szkolenia.

Pamiętajcie – nie ma głupich pytań. Każdy z nas kiedyś zaczynał. Zapraszamy do dyskusji! 👇

Karolina Jaskier
      Uczeń
        • Nowicjusz

Super kurs powiem szczerze nie spodziewałam się że AI można tak wykorzystać do tej pory stosowałam ja w całkiem innym celu . Super. jak bedziecie mieli jakieś fajne promty to dajci tutaj jestem Ciekawa z przyjemnościa bym sprawdziła

Małgorzata Spych
        Uczeń
          • Nowicjusz

Czy bedą jeszcze inne kursy z Ai wybrałam juz wszystkie , mam teraz cel zbieram certyfikaty.

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
        • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.